Øras dager

Velkommen på besøk hos Innherred Boligbyggelag under ØRAS DAGER

TORSDAG 24.08 kl 15-17 og FREDAG 25.08 kl 15-17 vil det bli aktiviteter, servering og ikke minst SPØKELSESHUS

På Øra står et gammelt trehus.
Det skal rives, men bygningsarbeidet stoppes gang på gang, av noe eller noen, en mystisk ånd som hjemsøker huset… Det er noe skikkelig creepy her…noen som går igjen…noe som gjør at huset ikke lar seg jevne med jorda. Den som sist bodde her var Ester Olsen. Hun lagde store, smakfulle eplekaker av eplene i hagen ved huset. Men barna i nabolaget kom på epleslang…natt etter natt…helt til Ester ble fly forbanna og satte en stopper for det. En mørk natt rakk ikke barna å stjele ett eneste eple…de forsvant sporløst!

Vi trenger hjelp fra DEG til å løse mysteriet! Hvem var denne Ester egentlig? Hva skjedde med epletyvene? Hvorfor høres det skrik fra vinduene om natta?

Tør DU bli med inn i Spøkelseshuset på Øra?

Les mer om spøkelseshuset og Øras dager her

(Tekst og bilder: Berit Buran Juul, T-A)