2 % bonus og opptil 50 % rabatt hos Hotell for medlemmer

Nå får du får du 2 % bonus på alle bestillinger gjennom Hotell for medlemmer.
I tillegg får du opptil 50 % rabatt* på over 140 000 hoteller i hele verden med prisgaranti!

Om Hotell for medlemmer
Hotell for medlemmer er i snitt ca. 20 % billigere* enn de største bookingsidene på nett, noe som gjør at du kan spare flere tusen kroner på hotellopphold. I tillegg har vi prisgaranti: Finner du en leverandør som er billigere får du mellomlegget tilbake.

Logg inn på Hotell for medlemmer for å se priser bestille overnatting til medlemspris. For å logge inn må medlemskortet være aktivert.

Spar opptil 50 % på 4-stjerners hotell i BarcelonaH10 
Drømmer du om både sol og storby? Barcelona er en stadig mer populær destinasjon for nordmenn, og akkurat nå kan du spare opptil 50 % på 4-stjerners hotellet H10 Marina Barcelona Hotel mot Booking.com og Hotels.com.
Les mer om H10 Marina Barcelona.

Betaling
Du betaler for oppholdet nå, men vi betaler ikke til hotellet før etter ankomstdato, slik er du ekstra sikret i tilfelle noe uforutsett skulle skje fra hotellets side. Enkelte byer i utlandet vil ha city tax som må betales på hotellet (for eksempel 1 Euro per natt). Dette er det samme for alle bookingsider og noe en ikke kan belaste ved bestilling.

Hotellvoucher
Etter at du har bestilt og betalt, mottas en voucher (kvittering) med bookingnummer som kan skrives ut. Denne blir også sendt deg på mail. Voucher vises til hotellet ved ankomst. På siden «Mine bookinger» kan du søke opp alle dine reservasjoner og skrive ut voucher på nytt. Avbestillingslenke finnes også her.

* Sammenlignet med andre bookingsider med like betingelser.
** Medlemskortet må være aktivert (lenke) og du må være innlogget både for å se priser og bestille. 2 % bonus vil bli registrert på din bonuskonto etter at hotelloppholdet er gjennomført.